maandag, oktober 06, 2008

Nieuwe web-tv-zender over (internet)ondernemers

Terwijl het nog even de vraag is hoe lang de praatzender Het Gesprek nog leeft is er nu een nieuwe, frisse praatzender, Blueshots TV. Het is een web-tv-zender, te vinden op Blueshots.tv. Voor professionals, zoals de makers zelf zeggen.

Op dit moment heeft Blueshots zes programma's die eens in de twee weken worden uitgezonden. Voorbeelden: Han Gerrits, hoogleraar innovatie aan de Vrije Universiteit, maakt het programma met de mooiste titel, Steam. Internetondernemer Boris Veldhuijzen van Zanten presenteert de talkshow Gurus. En er is een programma over en met vrouwen, genaamd She, gepresenteerd door ondernemers Marianne van Leeuwen en Simone Brummelhuis. En in andere programma's zien we Ronnie Overgoor, die ook een programma deed bij Het Gesprek, en directeur Joris van Heukelom van Ilse Media. Het zijn zonder uitzondering praatprogramma's en in de praktijk blijken veel van de gesprekken te gaan over internetondernemers.

In dEE praten we over deze praatprogramma's met initiatiefnemer Ronnie Overgoor en met Nico Verspaget, directeur van productiebedrijf Quadia tv.

Informatie over De e-Eeuw
Podcast1
Podcast2
Voor streaming: gebruik het venster 'Radio-archief' op de voorpagina van de BNR-site

De Electronische Eeuw wordt live uitgezonden op donderdag om 20:00 uur. Frequentie: Randstad 100.1 FM; zie voor andere regio's het venster 'Frequenties' links onderaan op bnr.nl.
Herhalingen: Vr 0:00 u, Za 15:00 en 20:30 u, Zo 6:00 en 15:30 u, Ma 5:00 u.