dinsdag, april 19, 2005

Uitzending 21 april: De polder-Cebit

Deze week vindt in de Rai in Amsterdam het evenement TINE plaats: The ICT and Networking Event. 289 exposanten verdringen mekaar in hal 9 t/m 11 van de Rai, er zijn presentaties van computerbladen, seminars over onderwerpen als de e-Gemeente en computerveiligheid en privacy, en op donderdag is er zelfs het eerste Nederlandse congres over webloggen.

In deze e-Eeuw een reportage van deze beurs, die je zou kunnen beschouwen als de Nederlandse Cebit. Herbert Blankesteijn en internetondernemer Boris Veldhuijzen van Zanten zwerven rond, laten zich gadgets demonstreren, worden in een virtuele droomslaap gebracht en doen mee aan het speeddaten voor ondernemers.

Verder in deze uitzending een gesprek met Luuk van Dijk, tot voor kort zelfstandig ict-er, maar nu in dienst bij zoekmachine Google. Hij verblijft in Mountain View, Californië voor een korte opleiding en gaat over een paar maanden werken in Zürich. Van Dijk vertelt over zijn eerste ervaringen bij het bedrijf dat 'do no evil' als motto heeft.

Informatie over De e-Eeuw
De e-Eeuw streaming
De e-Eeuw download
De e-Eeuw Podcast

HB's column bij BNR

HB's columns download
HB's column Podcast